Elektrik Üretimi (Şebeke Bağlantısız)

Yazar Tarih: .

Elektrik üretimiyle ilgili siz okurlarımızı en iyi şekilde bilgilendirmeye çalıştığımız yazılarımızda lisanslı elektrik üretimi ve lisanssız elektrik üretimini daha önce ele almıştık. Bu konular için daha önceki yazılarımıza bakabilirsiniz. Bu yazının amacı ise şebeke bağlantısız elektrik üretimini ele almaktır. 

Lisanslı elektrik üretimi ve lisanssız elektrik üretiminin ortak noktası ikisinde de lisans veya çağrı mektubu alınması için birçok yasal işlem ve prosedürün tamamlanması gerektiğidir. Özellikle lisanslı elektrik üretimi ihalelerden dolayı çok ciddi bir finansal güç gerektirmektedir ve lisanssız elektrik üretimine göre bile çok daha zordur. Ancak çok varlıklı şirketler bu süreçlerden başarıyla çıkabilirler.

Lisanssız elektrik üretimi lisanslı elektrik üretiminden daha kolay olmasına rağmen sınırlı trafo merkezi kapasitelerinden dolayı burada da bir elektrik üretim projesi elde etmek çok kolay değildir. Ancak 150.000 € ve 200.000 € arasında bir bedel ödeyerek çağrı mektubu elde edilmesi en kolay yollar arasındadır. Rakamların yüksek olmasından dolayı orta ve büyük ölçekli şirketler veya yatırımcılar için uygun bir alandır. Bununla birlikte 50 kW’a kadar şebeke bağlantılı ve daha kolay bir bürokratik sürecin geçerli olduğu yeni bir prosedür hazırlık aşamasındadır ve kısa zamanda tamamlanması beklenmektedir. Bu sayede her evin üzerinde güneş sistemleri sayesinde elektrik üretimi mümkün olabilecek ve elektrik üretim fazlası şebekeye satılabilecektir. SolarEvi.com olarak bu konuda ilklerden olma gayretlerimiz sürmektedir ve bu kapsamda birçok elektrik üretim projesinin takibini devam ettirmekteyiz. 


Şebeke bağlantısız elektrik üretimine gelince, bürokratik anlamda hiçbir zorluğu olmayan ve elektrik üretimi için en kolay yollardan bir tanesidir. Bugün sipariş vererek, yarın ürünlerin elinizde olmasını ve aynı gün veya bir sonraki gün montajını tamamladıktan sonra güneş panellerinden ve/veya rüzgar türbinlerinden elektrik üretmeye başlayabilirsiniz. Evet, bu kadar kolay!

Şebeke bağlantısız elektrik üretimi, en kısa zamanda elektrik üretmek için en doğru tercihtir. Her ihtiyaca göre tasarlanmış olan solar paketlerimizi aşağıda görebilirsiniz. Kendi elektriğinizi üreterek en kısa zamanda şebekeden bağımsız olmak veya elektrik fiyat artışlarından etkilenmemek isterseniz SolarEvi.com hizmetinizdedir.

Sadece ürün tedariki değil aynı zamanda kurulum hizmetleri ve teknik servis de vererek müşterilerimizin elektrik üretmelerini sağlıyoruz. Elektrik üretimiyle ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz SolarEvi.com’u arayınız: 0332 320 89 96.

İlgili Makale

Yorumlar

Bir yorum yazın

Bir yanıt bırakın

Doğrulama Kodu
WhatsApp Destek Hattı