Jel Akü Fiyatları

Yazar Tarih: .

Jel Akü Fiyatları Teklifi Almak İçin: 0332 988 0332 veya Tıklayın: Solar Akü

Jel akü fiyatları konusuna girmeden önce jel akülerin özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekmektedir. Ülkemizde yenilenebilir enerji kullanımının çoğalması ve yaygınlaşmasıyla jel akülerin kullanımı da her geçengün artmaktadır. Ülkemizde kullanılan jel akülerin fiyatları menşe ülkelerine göre değişkenlik göstermektedir.

Jel akülerin konvansiyonel akülere göre, fiyatlara da etki eden, farklı özellikleri vardır. Bunlardan en önemlisi Deep-Cycle adı verilen özelliktir ki jel akü neredeyse tamamen boşalmasına rağmen şarj verildiğinde kendisini tamamen toparlayıp yeniden %100 oranına yakın şarj olabilme özelliğidir.

Jel Akü Fiyatları Diğer Akülere Göre Pahalı mı?

Jel akü fiyatlarının konvansiyonel akü fiyatlarına göredaha yüksek olmasının diğer bir sebebi ise çok sayıda döngüye dayanıklı olmasıdır. Zaten güneş ve rüzgar enerjisi alanında tercih edilmesinin ve jel akülere “solar akü” denmesinin en büyük sebeplerinden birisi de bu özelliktir. Standart bir araba aküsünü düşünün. Lambaları açık unuttuğumuz veya araba çalışmazken uzun süre müzik dinlediğimiz zamanlar dışında aküler neredeyse bütün kullanım ömrünü dolu olarak geçirirler. Ancak yenilenebilir enerji kullanımında genellikle gündüzleri güneş sayesinde aküler dolar ve gece boyunca sistem tasarımına bağlı olarak aküler tamamen boşalır. Bu yüzden yenilenebilir enerji alanında çok sayıda döngüye dayanıklı olan aküler, yani jel aküler,tercih edilmelidir.

Türkiye'de Jel Akü Üretimi

Ülkemizde akü üretimi yaygın olmasına ve büyük markaların varlığına rağmen jel akü üretiminin sınırlı sayıda olması dikkat çekmektedir. Sektörde faaliyet gösteren jel akü üreticilerine göre bunun sebebinin kimyasal olarak büyük şirketlerin dâhil işin sırrını çözememesinde yatmaktadır. Kapsamlı ve yüksek maliyetli AR-GE çalışmalarına rağmen.

Arzın ve rekabetin az olması jel akü fiyatlarına elbette etki etmektedir. Rekabetin azlığına rağmen yurtdışından gelen jel akülerin fiyatları yurt içinde üretilen akülere göre daha yüksektir.

SolarEvi.com olarak en iyi fiyat-kalite dengesini jel akü ve jel akü fiyatlarında da siz değerli müşterilerimize sunmanın memnuniyeti içerisindeyiz. Sunduğumuz jel akülerin fiyatları rekabetçi olduğu gibi jel akülerimize 2 yıl garanti geçerlidir. Jel akü fiyatlarımız piyasada bulabileceğiniz en düşük fiyatlar arasındadır. Jel akülerimiz hakkında sorularınız olursa bizi aramaya çekinmeyiniz: 0332 988 0332. Jel akü fiyatlarımızı ise yukarıdaki ürünlere veya Jel Akü linkine tıklayarak görebilir ve anında sipariş verebilirsiniz.

Etiketler: akü, fiyatları, jel
Son güncelleme: Kas 26, 2016

İlgili Makale

Yorumlar

Bir yorum yazın

Bir yanıt bırakın

Doğrulama Kodu
WhatsApp Destek Hattı