Rüzgar Gülü Kış Ayları İçin En Doğru Çözümdür

Yazar Tarih: .

Rüzgar gülü kış aylarında akülerinizin erken bitmemesi için en iyi çözüm olacaktır. Rüzgar gülünü sisteminize ekleyerek kış aylarında daha az olan güneşlenme sürelerini telafi etme fırsatını yakalarsınız. Çünkü rüzgar gülü gece saatlerinde de elektrik üretmeye devam edecektir.


Solar paketler tasarlanırken kullanacağınız cihazlar temel alarak hesaplanır. Güneşlenme saatleri ise Türkiye ortalaması temel alınarak yapılır. Güneşlenme saatleri kış aylarında ortalamanın altına düşmekte ve yaz aylarında ortalamanın üzerine çıkmaktadır. Buda aynı sistemi ve aynı cihazları kullanmanıza rağmen akülerinizin daha erken bitmesine sebep olur. Fakat kış aylarında size yeterli gelecek bir rüzgar gülünü sisteme ekleyerek alıştığınız konforda elektrik tüketmeye devam edebilirsiniz.

Rüzgar gülü olmayan bir sistemle, özellikle yaz aylarında, belirli bir elektrik tüketimine ayak uydurduğunuz için ve kış aylarında da aynı şekilde, farkında olmadan, elektrik tüketmeye devam ettiğiniz için solar paket sistemlerde arıza oluştuğu varsayılır ve genel bir memnuniyetsizlik oluşur. Oysaki sisteminizde bir arıza yoktur. Kışın daha yüksek bir hızla esen rüzgardan rüzgar gülü sayesinde yararlanmanın zamanı gelmiştir. Güneş sayesinde elektrik üreten bir sistemin daha az güneşlenme süresi olduğunda daha az elektrik üretmesinden daha doğal ne olabilir? Rüzgar gülü takviyesi sorunu en güzel şekilde çözecektir.

Yaşanan bu genel sıkıntıyı gidermek için SolarEvi.com ekibi olarak size en doğru çözümü sunmaktan memnuniyet duyarız. Bu sıkıntıyı aşmak için en doğru çözüm ise SolarEvi.com tarafından hizmetinize sunulan rüzgar gülleri arasından tercihinizi yapmanızdır.

Sizlere 3 ayrı güçte rüzgar gülleri sunuyoruz. Birinci rüzgar gülü 500 Watt gücünde 12 ve 24 Volt çıkışı olan bir rüzgar gülüdür. İkinci rüzgar gülü ise 1.500 Watt gücünde bir rüzgar gülüdür. Bu rüzgar gülü tercihlerinize göre 24 Volt veya 48 Volt çıkışlı olabilir. Bu konuda doğru tercihi yapmak için mühendis arkadaşlarımızdan destek alabilirsiniz. Ayrıca dijital göstergeli şarj cihazı ve aşırı elektrik üretimlerinde Dump Load sistemi de bu rüzgar gülüne dâhildir. Üçüncü rüzgar gülü ise 2.000 Watt gücündedir ve 48 Volt çıkışlıdır. Bu rüzgar gülünde de dijital göstergeli şarj cihazı ve Dump Load sistemi dâhildir.

Aşağıda bu ürünlerin ayrıntılarını görebilirsiniz. Tarafınıza rüzgar gülü montaj hizmeti sunmak için de kurulum ekibimiz hazır beklemektedir.

Son güncelleme: Eyl 23, 2015

İlgili Makale

Yorumlar

Bir yorum yazın

Bir yanıt bırakın

Doğrulama Kodu
WhatsApp Destek Hattı