Solar Lamba Fiyatları Çok Mu Pahalı?

Yazar Tarih: .

Solar Lamba Fiyatları Teklifi İçin: 0332 988 0332 veya Tıklayın: Lamba

Her zaman yaşam alanlarımızı güzelleştirmek ve tasarımına renk katmak isteriz. Ancak bunun için kullanılan malzemeler genelde çok da çevre dostu değillerdir. Özellikle aydınlatma olarak çok fazla elektrik harcayan ve bunun sonucu olarak çevreye zarar veren lambaların kullanılması hem masraflı hem de doğaya zarar veren bir iştir. Ancak son zamanlarda solar lamba fiyatları üzerinden yapılan indirimler sayesinde yaşam alanlarını aydınlatmak ve güzelleştirmek isteyen insanlar bu lambaları kullanarak hem doğadaki hazır enerjinin nimetlerinden faydalanmakta hem de ucuz ve temiz bir enerji kullanmaktadır.

Zaten temiz enerji deyince akla ilk gelen enerji çeşidi güneş enerjisidir ve böyle bir enerjiyi kullanarak bize aydınlık geceler yaşamamızı sağlayan solar lambaları kullanmak da çok akıllıcadır. Solar lamba fiyatları çok makuldür, hem cep yakmaz hem de doğaya zarar vermez.

Solar Lambalar Fiyatları ve Çalışma Prensipleri?

Solar lamba fiyatları uygun olduğu için son zamanlarda baya popülerleşti. Çünkü solar lambalar güneş enerjisini kullanır. Üstelik kablo çekmek için hiçbir altyapı gereksinimi ve maliyet yapmayı gerektirmez. Önceden kullanılan yağdan, gazdan ve elektrikten çok daha mantıklı ve çok daha temiz bir tercihtir. Üzerinde bulunan solar paneller yardımıyla güneş enerjisini toplar ve enerjiye dönüştürürler. Bu enerjiyi de elektriğe çevirerek aydınlatma için kullanılacak olan aküleri şarj ederler. Bu aküler güneş battığı zaman otomatik olarak aktif olur ve akülerden çıkan enerji lambalara giderek lambaların çalışmasını ve çevreyi aydınlatmasını sağlar. Güneş tekrar doğuncaya kadar lambalar aktif olur, güneş doğduğu zaman solar paneller tekrar aktif olur ve lambalar kapanır. Solar panel fiyatları uygun oldukları için çok fazla mekân ve alanda tercih edilmektedir. Günümüzde özellikle açık alanlarda solar aydınlatmadan yararlanılmaktadır.

Açık Alanlarda Solar Aydınlatma Nasıl Olur?

Açık alanlarda solar aydınlatmadan bir hayli fazla faydalanılmaktadır. Bu tür aydınlatmalarda lamba sadece odaklandığı alanı aydınlatabilmektedir. Popüler olarak yolları aydınlatmada, güvenlik amaçlı aydınlatmalarda, güverte aydınlatmalarında, bahçe ışıklarında kullanılır. Açık alan aydınlatmalarında sistem elemanları olarak solar panel, şarj edilebilir akü, enerji tasarruflu LED ampuller ve şarj kontrolörü gibi cihazlar kullanılır.

Kapalı Alanlarda Solar Aydınlatma Nasıl Olur?

Güneş enerjisinden yararlanarak açık alanları aydınlatabildiğimiz gibi kapalı alanları da aydınlatabiliriz. Kapalı alanlarda solar panelleri özellikle güneş alan yerlere yerleştirmeliyiz. Solar panelleri mekânda çatıya, pencereye ya da kapalı ortamda güneş gören bir yere yerleştirebiliriz. Bu ortam ne kadar güneş görüyorsa enerjiden o kadar yararlanabiliriz. Kapalı alan olarak da istediğimiz tüm mekânlarda solar aydınlatmadan yararlanabiliriz. Evlerimizde, kapalı spor salonlarında ya da işyerlerinde solar aydınlatmadan faydalanırsak solar lamba fiyatları masrafsız ve zararsız olduğu için hem ucuz hem de temiz bir enerji elde etmiş oluruz.

SolarEvi.com'un hizmetinize sunduğu solar lambaları bir direğe veya uygun gördüğünüz herhangi bir yapıya cıvatalarlamonte edip anında kullanmaya başlayabilirsiniz. İçinde Lithium-İon akü, şarj kontrol cihazı, led lamba ve ışığa duyarlı sensör gibi bütün ekipmanları barındıran solar lambalarımız bir kullanım harikasıdır.

Fiyatları sayfanın üstünde görebilir ve daha fazla çeşit için tıklayabilirsiniz: Lamba

Daha fazla bilgi almak için arayınız: 0332 988 0332


Etiketler: fiyatları, lamba, solar
Son güncelleme: Kas 28, 2016

Yorumlar

Bir yorum yazın

Bir yanıt bırakın

Doğrulama Kodu
WhatsApp Destek Hattı