Solar Montaj Sistemi

Yazar Tarih: .

Solar Montaj Sistemi Almak İçin: 0332 988 0332 veya Tıklayın: Solar Montaj Sistemi

Solar montaj sistemi solar modüllerin monte edildiği bağlantı parçalarıdır. Doğru montaj sistemlerini tercih etmek önemlidir. Paslanmaz çelik ya da alüminyum gibi yüksek kaliteli materyaller, hava koşullarına sağlamlık ve uzun kullanma ömrü sağlar. Bu sistemler daha eskiden monte edilmiş parçalar yardımıyla solar modüllerin kurulum sürecini süratli ve ideal maliyetli hâle getiren bir dizi kurulum sistemi bulunmaktadır. Her türlü yüzey ve her türlü sistem amacıyla bir solar montaj sistemi bulunmaktadır. Eğimli çatı sistemleri Düz çatı sistemleri Çatıya birleşik sistemler Arazi amacıyla büyük çaplı sistemler Bağımsız sistemler Akıllı solar takip sistemleri


Solar Montaj Sistemi Ayrıntıları

Eğimli çatı sistemleri her yere süratli bir şekilde montaj edilebilir. Solar paneller, çatı yüzeyine paralel şekilde yerleştirilen desteklere monte edilirler. Düz çatı sistemleri, solar modüllerin ışık almasını sağlayacak ideal açıya göre ayarlanabilmesini gerçekleştiren çerçevelere oturtulur. Bunlar aynı vakitte iyi havalandırma sağlar. Çatıya birleşik sistemler bilhassa şık çözümlerdir ve yenilenen çatılar amacıyla en ideal şekildedir. Solar modüller uyumlu şekilde birleşik edilir ve geleneksel kiremitli çatılar yerine kullanılabilir. Arazi amacıyla büyük çaplı sistemler çatı programları amacıyla sarf edilen sistemlerin daha çok panel taşıyabilen sağlam ürünlerdir. Bağımsız sistemler solar modüllerin her tür serbest yüzeye monte edilebilmesini sağlar. Kurulum prosedürü çok süratli, basit ve ucuzdur, çok ufak yatırımlarla yüksek verim elde edilebilir. Akıllı solar takip sistemleri, güneşin hareketine ideal şekilde hizalandığı amacıyla solar modül her vakit en ideal konumdadır bu yönü çok ışık almasını sağlar. Takip sistemleri bir ya da iki eksenli olarak mevcuttur; kronolojik takip özelliği ya da ışık sensörlü programlanabilirler. Hem elastik hem sağlam olan takip sistemleri fırtına ve kara bile dayanır.

Çatılarda Solar Montaj Sistemi Kullanılması

Güneş panelleri yere ve çatıya monte edilirken montaj sistemleri kullanılmaktadır. Bu solar montaj sistemi monte edileceği alanın çatı ya da normal zemin olup olmasına göre ve şayet çatı ise çatının türlerine göre değişmektedir. Montaj sistemleri 2’ye ayrılır: 1- Yere Montaj 2- Çatı Montajı Yere montaj yapılırken panelleri ideal açıda ve yerden en az 50 santimetre yukarıda tutmaktır. Paneller yerden yüksekte tutularak yer üstünde gölge yapma tesiri olabilecek otlardan uzaklaştırılır ve tozlanması azaltılır.

solar Montaj Sistemi Amacıyla Nasıl Bir Konstrüksiyon Kullanmalı

Sistemin monte edileceği yerin çeşidine göre ayak düzeneğinin seçilmesi gerekmektedir. Fiyat/performans oranını da göz önünde bulundurarak genel olarak çatı programlarında alüminyum, toprak zemin üstü uygulamalarda galvaniz çelik ayakların kullanılması beklenmelidir.

Etiketler: montaj, solar
Son güncelleme: Ara 21, 2016

İlgili Makale

Yorumlar

Bir yorum yazın

Bir yanıt bırakın

Doğrulama Kodu
WhatsApp Destek Hattı