Solar Paketler Neler İçermektedir?

Yazar Tarih: .

Solar Paketler Teklifi Almak İçin: 0332 988 0332 veya Tıklayın: Solar Sistemleri

Solar paket sistemler ülkemizde paket olarak çeşitlilik göstermektedir. Bağ evleri için olan modelle, sadece aydınlatma içeren paket aynı içeriklere sahip değildir. Bağ evleri için satılan paketler, sadece aydınlatma amaçlı paketler, çiftlik evleri için satılan paketler, normal evlerimiz için satılan paketler gibi örnekler verebiliriz. Tabi ki içerik ve özellik itibariyle paketlerin içerikleri de ürünlerin kaliteleri de değişiklik göstermektedir. Ancak şirketler bu içerikleri bir bütün olarak satmaktadır. Bir bütün olarak satmak istemelerindeki maksat satılan tüm içeriğin birbiriyle uyum içinde çalışmalarındandır. İçerikler kullanılan yere ve ihtiyaca göre değişiklik göstermektedir. Kullanılan malzemelerin kaliteleri çok önemlidir. Bir zincir en zayıf halkası kadar kuvvetlidir prensibinden hareketle kullanılan bütün içerikler kaliteli üretilmek zorundadır. Çünkü sistemde oluşacak en küçük aksaklık tüm sistemin çalışmamasına ya da bozulmasına sebep olur. Sistemi oluşturacak elemanların seçimine bu yüzden dikkat edilmelidir. Sistem elemanları seçilirken de ihtiyaçlar göz önünde bulundurulmalıdır. Sadece aydınlatma amacıyla kurulacak sistemin içerisine tutup da buzdolabı eklemek mantıksız olacaktır. Çiftlik evinde kullanılacak sistemin içerisinde de sadece aydınlatmalara yer vermek sistemi yetersiz ve işlevsiz yapacaktır. Solar paketler hazırlanırken profesyonel yardım alınabilir. Solar paketler içeriklerine ve kalitelerine göre sınıf sınıf ayrılmaktadır.

İş Yerleri İçin Solar Paketler Yapılabilir mi?

Güneş enerjisinden yararlanarak iş yeriniz için elektrik üretebilirsiniz. 100 kW güneş panelleri sayesinde iş yeriniz için yeterli enerjiyi üretebilirsiniz. Böylelikle aylık 5.000 TL gibi bir elektrik giderinden kurtulabilirsiniz. Bu sisteme 350.000 TL gibi bir ücrete sahip olabilirsiniz. Amorti süresi 5-6 yıl gibi bir süre alır ancak bundan sonra da elektriğe para ödemek zorunda kalmazsınız. Sistem için çok fazla panele ihtiyacınız olacaktır. Zaten giderin büyük bir kısmını panellere ödeyeceksiniz. Geri kalan para ise kablo, sigorta, sayaçlar ve enerji izleme sistemleri için gidecektir. İş yeri için kullanılacak solar paketler içerisinde televizyon, buzdolabı gibi elemanlara ihtiyacınız yoktur. Öncelikli maksadınız enerji üretmek ve paranın büyük kısmını panellere harcamalısınız.

Yayla Evi İçin Solar Paketler

3.000 TL gibi bir parayla yayla eviniz için bir solar paket oluşturabilirsiniz. Bunun için 24 volt 250 watt güneş paneline, ürettiğiniz enerjiyi depolamak için 2 tane 150 amper değerine sahip solar aküye, 20 amper değerinde akü şarj kontrol cihazına ve 1200 watt değerinde invertera ihtiyacınız vardır. Bu sistemle 1 adet mini buzdolabını sadece gündüzleri çalıştırmak için ve 6-7 adet lambayı aydınlatma için kullanabilirsiniz.

Solar Paketler Avantajlı mıdır?

Solar paketler enerjiyi güneşten temin ettikleri için her zaman elektrik üreteblir. Solar paketler ile elektrik şebekesinin ulaşamadığı yerlerde veya elektrikten tasarruf edilmek istendiği zaman büyük avantajlara sahiptir.

Etiketler: paketler, solar
Son güncelleme: Ara 14, 2016

İlgili Makale

Yorumlar

Bir yorum yazın

Bir yanıt bırakın

Doğrulama Kodu
WhatsApp Destek Hattı