Solar Solar

Yazar Tarih: .

SolarEvi.com olarak siz değerli müşterilerimize daha kolay ulaşmak için her gün yeni faaliyetler gerçekleştiriyoruz ve solar solar başlıklı bu makale de bu çalışmalarımıza bir örnektir. Böyle bir başlık ile sizin karşınıza çıkacağımız hiç aklımıza gelmezdi. Solar solar ile başlayan bir yazı yazmamızın sebebi ise bu terimin internet üzerinden yapılan aramalarda sıkça kullanıldığını fark etmemizdir.


Her şey bu arama terimiyle web sitemize çok sayıda ziyaretçi geldiğini fark etmemiz ile başladı. Evet, rakam vermek gerekirse aylık yaklaşık 800 adet ziyaretçi bu solar solar arama terimiyle bize ulaşıyor ve siz değerli müşterilerimize sunduğumuz uygun fiyatlı ve kaliteli güneş enerjisi ürünlerinden haberdar oluyor. Neden böyle bir kelime kullanıldığını inanın biz de anlamış değiliz.

Evet, lafı açılmışken solar sözcüğünün ne anlama geldiğine değinelim. Solar kelimesi İngilizce bir kelimedir ve aslı Latince olan “solaris”ten gelmektedir. “Sol” güneş anlamına gelirken “aris” ise aldığı bir ektir ve Türkçedeki –ten ekine benzemektedir. Kısacası “solar” kelimesini Türkçeye “güneşten” olarak çevirebiliriz.

Solar enerji, bu mantıkla güneşten gelen enerji veya güneş enerjisi anlamındadır. Ülkemizde ise güneş enerjisiyle su ısıtan kolektörlerle karışmaması ve konunun elektrik enerjisi olduğunu vurgulamak için kullanıldığını gözlemliyoruz. Buraya kadar her şey anlaşılır fakat neden solar solar? Sadece solar diyebilecekken kelimenin iki kez kullanılması ve solar solar denmesini büyük ihtimalle hiçbir zaman anlamayacağız. Bu konuda fikri olan müşterilerimiz varsa lütfen bizi ve okuyucularımızı bilgilendirsinler.

Kullanılan kelime bir tarafa solar enerji ürünleri sayesinde en uygun fiyatlara bedava elektrik üretmek için SolarEvi.com sitemizinen doğru adres olduğunu hatırlatmak isteriz. Buraya tıklayarak ana sayfamıza gidebilir ve bütün ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Sizin için hazırladığımız solar paketlere göz atabilir veya buraya tıklayarak kullanmak istediğiniz elektrikli cihazları girerek sistemimizin size özel anında teklif vermesini de sağlayabilirsiniz.

Size solar solarlı günler dileriz ;)

Etiketler: solar
Son güncelleme: Haz 14, 2016

İlgili Makale

Yorumlar

Bir yorum yazın

Bir yanıt bırakın

Doğrulama Kodu
WhatsApp Destek Hattı