Jel Akü Fiyatları Hakkında Her şey

Yazar Tarih: .

Jel Akü Fiyatları İçin: 0332 988 0332 veya Tıklayın: Jel Akü Fiyatları

Jel akü fiyatları ne kadardır? Jel aküler nerelerde kullanılır? Solar sistem de kullanılan bu aküleri alırken nelere dikkat etmeliyiz? Bu akülerin özellikleri nelerdir gibi birçok soru makalemizden öğrenebilirsiniz. Eğer siz de jel akü almak istiyor ve jel akü fiyatları hakkında bilgi edinip bu aküler hakkın da bilgi sahibi olmak mı istiyor olabilirsiniz. Sizler için araştırmalarıma ve bu konu hakkında bu aküleri kullanan kişilerin deneyimlerini size aktararak sizlere yardımcı olmayı düşünüyorum. Kullanımı yaygın olan solar sistemde kullanılan jel aküler hakkın da bilmeniz gereken her şey yazımızın devamın da mevcuttur. Artık siz de yazıyı okuduktan sonra jel akü fiyatları hakkında genel bir bilgiye sahip ve bu cihazların nerelerde ne amaçla kullanıldığını açıklayabileceksiniz. Bu bilgi size alacağınız akünün ezbere alınmadan doğru ve kullanımınıza uygun olması için gereklidir. Jel aküler hakkında siz de çevrenizde ki tavsiyeleri dinleyebilir ve farklı araştırmalar yapabilir ve kuracak olduğunuz veya var olan sistem de hangi jel aküyü hangi fiyatla almanız gerektiğini, jel akü alırken fiyatının önemli olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca jel aküler üreten önemli firmaları da öğrenmenizde fayda olmaktadır. Sisteminizin uzun ömürlü çalışması için sağlam bir markadan jel akünüzü almanızı tavsiye etmekteyiz.

Solar Sistemde Kullanılan Jel Akü Fiyatları

Solar sistem de kullanılan jel aküler günümüz de oldukça yaygın bir biçim de kullanılmaktadır. Solar enerjinin kullanımının yaygınlaşması ile ülkemiz de bu akülere olan talep oldukça artmıştır.Jel akü fiyatları oldukça değişkenlik göstermektedir. Bunun için önce sisteminiz için nasıl bir akü ihtiyaç onu bilmek gerekir ve bu iş için dökeceğiniz fiyat da ona göre değişecektir. Eğer sisteminiz büyük bir sistem ise güzel bir akü almanızı bunun için parayı kıymalısınız. Sisteminiz küçük ise bu konu da biraz daha ucuz bir akü seçimi yapmalısınız.Jel akü kullanım alanlarını sıralayacak olursak elektrikli engelli araçları, rüzgar türbini sistemleri, güneş enerjisi ile elektrik üreten sistemleri, ölçüm ve kontrol cihazları, karavanlar, bas istasyonları ve bazı temizlik araçları gibi birçok alanda kullanılmalıdır.

Jel Akülerin Teknik Özellikleri

Jel akülerin raf ömrü yüksek ve vibrasyon açısından bakıldığında oldukça dayanıklı bir akü çeşididir.Bu aküler ABS denilen malzeme ile kaplanmış olup bu malzeme akülere dayanıklı ve kırılma yanma gibi olaylara karşı dirençli yapmıştır. Jel akülerin iç dirençleri çok düşük olduğu için aylık veya uzun süreli beklemelerde kapasite açısından bakıldığında kayıp oranları oldukça düşüktür. Çok sıcak ve soğuk ortamlarda akülere zarar gelmediği sürece çalışabilirler.
Etiketler: akü, aydınlatma, solar
Son güncelleme: Eki 16, 2017

İlgili Makale

Yorumlar

Bir yorum yazın

Bir yanıt bırakın

Doğrulama Kodu
WhatsApp Destek Hattı